Med hjälp av Samsung lyfter vi ert företags utskriftshantering till nya nivåer. Det heltäckande utbudet av innovativa lösningar och produkter bidrar till att vi kan erbjuda helintegrerade och interaktiva lösningar för alla företag oavsett storlek

Samsungs enkla, flexibla hantering av skrivarparken och lösningar för mobil- och molnutskrift ökar produktiviteten, effektiviserar driften, förbättrar processstyrningen och ger kostnadsbesparingar.

A3 MultiXpress X7500

Högre prestanda med segmentets första quad-qore 1,5 GHz processor

Den kraftfulla processorn innebär snabbare skanning med högre upplösning, skarpare text och snyggare bilder.
Utrustad med högpresterande, kostnadseffektiva funktioner och inbyggd säkerhet, är den perfekt för högvolymprintning med låg total ägandekostnad.

Smart UX Center

Samsungs skrivarlösningar är ett nytt synsätt på utskriftsmiljö

Samsungs teknologi är i framkant, mobila och molnbaserade arbetsmetoder ökar produktiviteten samtidigt som man uppnår kostnadsbesparingar. Samsung erbjuder lösningar för olika typer av företag oavsett storlek och behov, med flexibla erbjudanden och ett brett sortiment av enheter.

A4 MultiXpress 4580

Snabbare skanning och krångelfria utskrifter

Denna multifunktionskrivare är utrustad med snabb dubbelscanningsfuntion och en kraftfull dual-core processor vilket resulterar i en prestanda på 30 sidor per minut. Dessutom är utskriftskostnaden låg tack vare effektiva tonerkassetter och trummor.